За нас

"БГ Стийл" ЕООД е основана през 2003 г. Ние предлагаме висококачествени услуги в областта на листообработката на черна стомана, неръждаема стомана и алуминий. Работим по системата Workshop (само за външни клиенти) и притежаваме собствена производствена база и оборудване.

ISO 9001:2008 - сертификат за качество

Качествени продукти

Ние държим изключително много на качеството на детайлите, които произвеждаме за нашите клиенти. Контролираме качеството на продукта по всички етапи на производството му: от доставката на изходния материал до крайния продукт, включително поддръжката на оборудването и квалификацията на персонала.

Ниски цени

С цел оптимизиране крайната цена на изделията предлагаме консултации с наши специалисти при създаването на различните детайли.

Оборудване

Машините, с които работим, са произведени от световно известни производители като фирмите Trumpf, Boschert, Gema и други. Техните имена сами по себе си са гаранция за високо качество на продукцията.

TRUMPF, DAVI, BOSCHERT, ITW GEMA Лазерно рязане - TruLaser 5030 Classic Вижте нашето оборудване

Комплекси за лазерно рязане

Заваръчен робот

Координатно-щанцова машина

Абкант преси

Рундвал

ITW Gema

Измервателна ръка

"Използвам възможността да Ви поканя да ни гостувате в нашата фабрика в София и да се убедите на място в нашите възможности."