Опит в многообразие от сектори

BG Steel е партньор за производството на детайли от листови материали на множество компании, които оперират в различни сектори на индустрията.

Поддоставчик на различни индустрии

Като лидер на пазара в България, BG Steel има опит в работата с широк кръг от сектори.

Селскостопанска техника

Много производители на селскостопанска техника избраха BG Steel за свой партньор за производство и доставка на детайли, необходими за тяхното производство.

Автомобилостроене

BG Steel е поддоставчик на различни елементи за автомобилната индустрия, като резервоари за гориво, багажници, степенки и много други. Ние сме лицензиран подизпълнител на някои от големите производители на автомобили, мотоциклети и оборудване за тях в Европа.

Сигурност

BG Steel произвежда разнообразни компоненти за каси за съхранение на ценни вещи, детайли за системи за контрол на достъпа и много други.

Оборудване за обществено ползване

Ние сме доставчик и на детайли за производството на различни изделия, предназначени за ползване на обществени места, като пейки, системи за сметосъбиране, бариери, турникети, пощенски кутии и ситеми за покупка на билети.

Медицинско оборудване

Част сме и от веригите за доставки на компоненти за производството на изделия в сферата на здравеопазването. Произвеждаме части и корпуси за медицинска апаратура, както и системи за безопасно съхранение на инструменти и медикаменти.

Телекомуникации

Винаги се стремим да подобряваме нашите процеси, така че да можем да доставяме най-качествените услуги за високотехнологични сектори, като телекомуникационния. Имаме опит в производството на голям брой продукти в тази област, включително елементи за антени и други устройства.

Индустриално оборудване

BG Steel е предпочитан поддоставчик на компоненти за производството на индустриално оборудване, като корпуси за машини и други.

Хранително-вкусова индустрия

Произвеждаме изделия, предимно от неръждаема стомана, съгласно високите хигиенни изисквания на хранително-вкусовия сектор. Това включва кухнеско оборудване, детайли за индустриални препработвателни предприятия, системи за вакуумиране, бутилиращи и опаковащи линии и други.

Строителство и архитектура

Имаме богат опит изработката и доставка на архитектурни фасадни елементи за множество обекти в страната и чужбина. Заедно с клиентите си работим за постигане на качествен продукт, оптимални резултати и навременни доставки, така че да отговорим на техните нужди и крайни срокове. Производствените ни процеси са сертифицирани, съгласно изискванията за производство в този бранш.

Инженеринг

Инженеринг

Нашият екип от иженери има богат опит с производството на детайли от листови метали за широк набор от сектори.

Прототипиране

Прототипиране

Всеки успешен проект в BG Steel започва с детайлно обмислен прототип. Това е съществен елемент от производствения процес.

Лазерно рязане

Лазерно рязане

Нашата високотехнологична производствена база е оборудвана с най-съвременните машини за лазерно рязане, които могат да поемат обработката на детайли в големи количества.

Щанцоване

Щанцоване

Процесът щанцоване предлага оптимална ефикасност и точност при разкроя на детайли.

Огъване

Огъване

BG Steel разполага с необходимото оборудване и инструменти, позволяващи бързи и точни резултати.

Заваряване

Заваряване

BG Steel предлага различни процеси по заваряване, включително MIG, TIG, точково и лазерно заваряване за алуминиева, неръждаема и черна ламарина.

Прахово боядисване

Прахово боядисване

Създаването на вътрешен отдел за прахово боядисване ни позволява да имаме пълен контрол над производствения процес и качеството на покритието.

Асемблиране

Асемблиране

Специализираният ни екип за асемблиране има богат опит както с по-семли детайли, така и с големи и сложни конструкции.

Качествен контрол

Качествен контрол

Отделът ни за качествен контрол работи по утвърдени международни стандарти и съгласно изискванията на нашите клиенти.

Опаковане и логистика

Опаковане и логистика

BG Steel разполага със собствено звено за производство на индивидуални опаковки и логистика.